hakmonicagaas

Wil je grote stukken grond afschermen? Dan is het plaatsen van een gaashekwerk met harmonicagaas een geschikte oplossing. Zo’n gaashekwerk is een stuk goedkoper dan een groot hekwerk en heeft als voordeel dat het gemakkelijk te plaatsen is.

Een gaashekwerk houdt kleinvee op de plaats. Bij het plaatsen van een gaashekwerk heb je de keuze uit verschillende typen tuingaas.Harmonicagaas is de sterkere variant van tuingaas en wordt dan ook het meest gebruikt bij hekwerken. Harmonicagaas is erg stevig en heeft een langere levensduur. Veel mensen kiezen voor groen harmonicagaas, zodat het gaas minder opvalt.

Harmonicagaas is geweven

Harmonicagaas is geweven, waardoor het bestaat uit vierkantjes. Ook is het gaas geplastificeerd en voorzien van een kleur. Meestal wordt er gekozen voor zwart of groen. Het gaas kan verschillende afmetingen hebben. Welke hoogte voor het hekwerk voldoende is, is afhankelijk van de functie van het gaas. Hoeven er geen grote dieren tegengehouden worden? Dan is harmonicagaas met een hoogte van een meter voldoende. Naast het gaas heb je voor een gaashekwerk ook palen nodig. Deze palen moeten in de grond geslagen worden en vormen de basis van je hekwerk.

Harmonicagaas monteren

Men kiest vaak voor hekwerken van harmonicagaas als er een groot gebied omheind moet worden. Je wilt natuurlijk geen zwakke plekken in het hekwerk, daarom is het belangrijk om secuur te werken tijdens het gaas monteren. Je kan ervoor kiezen om harmonicagaas zelf te monteren, maar als je zeker wilt weten dat het goed gebeurt dan kun je het beste een specialist hiervoor inhuren. 

Harmonicagaas kopen

Overtuigd van de voordelen van een gaashekwerk van harmonicagaas? Dan kun je in de webshop van Giga Gaas, dé gaas specialist van Nederland, harmonicagaas van de hoogste kwaliteit bestellen. Harmonicagaas op rol is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat er voor ieder gaashekwerk het juiste gaas te vinden is.

Comments are disabled.