zitzat

Zitzakken zagen we tot voor kort toch meer als iets voor alleen voor binnen. Maar de laatste jaren zijn er steeds meer nieuwe soorten zitzakken op de markt gekomen. Waaronder ook outdoor zitzakken. De voordelen van de zitzak zijn simpel, zitzakken zijn betaalbaar, ze zijn licht en dus makkelijk te verplaatsen en ze zijn zo comfortabel dat je er bijna niet meer uit komt. Er zijn nu ook zitzakken die kun je binnen en buiten houden. Deze zitzakken zijn water afstotend. Desondanks doe je er wel goed aan om de zitzak binnen te halen wanneer je deze niet gebruikt. Een Nederlandse stortbui doet de zitzak bepaald geen goed.

Tip: https://www.ikwilzitzakken.be/zitzakken-voor-buiten

Opblaasbare zitzakken

Er zijn nu ook opblaasbare zitzakken. Deze zitzakken blazen zichzelf op en dan kun je er voor vier uur gebruik van maken. Deze zitzakken zijn natuurlijk helemaal extreem licht. En je zou ze zelfs mee kunnen nemen voor een dagje strand of naar de camping. Het bekendste merk opblaasbare zitzakken is Trono, en deze is verkrijgbaar in de Benelux bij ikwilzitzakken.be. Ook deze zitzakken zijn over het algemeen water proof.

Ligbedden

Nog comfortabeler dan zitzakken zijn wellicht de ligbedden of ligzakken. Hierop kun je lekker languit liggen. Veel lekkerder om in te zitten dan een reguliere tuinstoel. Ook hier wil je echter wel voorzichtig zijn. Laat de ligbed niet in de Nederlandse regen staan, dat zal de ligzak er niet mooier op maken.

Hangmat

Het van origine zitzak merk, SACKit heeft nu ook een uitermate relaxte hangmat op de markt gebracht. De hangmat komt met stalen stangen dus je hoeft de mat nergens aan te bevestigen mocht je hier geen mogelijkheden toe hebben in je tuin.

Al met al, zijn er vele zit meubilair opties voor de tuin te vinden vandaag de dag. We hopen dat je wat inspiratie hebt kunnen opdoen om de juiste optie voor jouw tuin te vinden.

Comments are disabled.