Whirlpool

Er wordt vaak gesproken over een whirlpool, een spa, een jacuzzi en ga zo maar door. Veel mensen weten niet wat de verschillen hiertussen zijn. Tussen een whirlpool en een spa zit geen verschil. Een whirlpool is een synoniem voor een spa. Wel is er een verschil tussen een whirlpool en een jacuzzi.

Wat is een whirlpool?

Wat is een whirlpool precies? Een whirlpool, oftewel een bubbelbad, is een warmwaterbad dat is voorzien van krachtige massage waterstralen en vaak ook bubbels. De term komt van de massage stralen die zorgen voor een soort waterkolk in het wateroppervlakte. Dit is dus hetzelfde als een spa, al wordt het woord spa ook gebruikt voor een kuuroord. Gebruik maken van een whirlpool is ontzettend goed voor je gezondheid. Het bevordert de bloedsomloop, het werkt stressverlagend en het kan goed helpen voor mensen die last hebben van rug- en nekklachten.

Het merk Jacuzzi

Een jacuzzi is feitelijk een merknaam voor een whirlpool. Hoewel veel mensen denken dat een jacuzzi een product op zichzelf is, is het een Amerikaans merk dat tegenwoordig bijna als synoniem voor een bubbelbad wordt gebruikt. Toch is het dus maar een kleine tak van whirlpools. Er zijn namelijk ook veel andere merken whirlpools te vinden die ook erg goed zijn. Ben je toch het meest fan van een jacuzzi? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om een jacuzzi te kopen voor thuis. Dit is misschien prijzig maar als je hier regelmatig gebruik van maakt, is dit de investering zeker waard.

Voordelen kopen jacuzzi

Wat zijn de voordelen van het aanschaffen van een jacuzzi? Het eerste voordeel is natuurlijk dat het ervoor zorgt dat je huis luxer oogt en dus meer waard wordt. Een jacuzzi is een luxeproduct en dus erg fijn om thuis te hebben. Daarbij heeft het dus gezondheidsvoordelen om regelmatig gebruik te maken van een jacuzzi. Vergeet ook het sociale aspect niet. Het hebben van een jacuzzi in je tuin is niet alleen voor jezelf. Het is ideaal voor een leuke tijd met je partner of vrienden. Hoe lekker is het om na een drukke dag heerlijk samen te ontspannen met een drankje in je eigen jacuzzi? Natuurlijk kun je ook kiezen voor een jacuzzi binnen, buiten of binnen heeft allebei zijn voor- en nadelen. Weeg deze goed tegen elkaar af.

Comments are disabled.