hangmat

Kijk jij alweer uit naar gezellige zomeravonden in de tuin? Onder de overkapping zitten met fijne mensen om je heen, de kachel aan en de heldere sterrenhemel. Of met een warm en zacht kleedje om je heen, met een grote kop thee, in alle rust een goed boek lezen. Maak van je tuin jouw favoriete plek op door te brengen. In deze blog lees je hoe je in drie stappen jouw droomtuin inricht. 

Koken in de buitenlucht

Barbecue je ook altijd het liefst in de zomer? Breid je buitenkeuken uit zodat je volop en zonder zorgen kan genieten van heerlijk eten in je tuin. Alle apparaten die je binnen in je keuken hebt zijn ook verkrijgbaar voor buiten. Ingebouwd in een prachtige houten meubel. In het houten meubel kan je alle benodigdheden opbergen. Zo hoef je nooit meer terug naar binnen te lopen als je gezelschap hebt zitten. Of je voor een kleine buitenkeuken of een grote kiest, het maakt niets uit. Met een buitenkeuken ben je weer een stap dichterbij je droomtuin.

Luier in je hangmat

De volgende stap van het creëren van jouw droomtuin is het kiezen van een bijpassende hangmat. We weten allemaal hoe belangrijk het is om regelmatig rust te pakken. Een momentje voor jezelf. Waar je je ogen even dicht kan doen en kan ontspannen. En dat allemaal in je eigen droomtuin! Luilak is de specialist een tal van soorten, maten en kleuren hangmatten verkrijgbaar. Kies voor deze hangmatten met Europese designs en unieke, moderne kleuren. Je hangmat kan je aan bomen hangen, eens schuur of de balken van je tuinhuis of veranda. Helemaal ideaal is een hangmat met standaard. Bijvoorbeeld een houten hangmatstandaard, deze staat prachtig in je tuin!

Unieke rotan meubelen

De sfeervolle rotan meubelen ken je vast. De duurzame, rieten meubelen zijn zeer geschikt voor jouw droomtuin. De meubelen hebben een moderne en hippe uitstraling. Met kussens en zachte dekens of plaids kan je er ook je eigen stijlvolle draai aan geven. Kies bijvoorbeeld voor een rotan tuinbank of een grote fauteuil. Met deze tijdloze meubelen creëer je sfeer in je tuin met een prachtige natuurlijke uitstraling.

Comments are disabled.