schoonmaken

Een schoon huis, is een fijn huis en een echt thuis. Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw huis spik en span kunt houden? Met een druk dagelijks leven, staat het schoonmaken van jouw huis niet altijd op nummer één. Lees gauw de volgende 4 tips voor het schoonmaken en schoonhouden van jouw huis.

schoonmaken vrouw

Een routine

De beste tip is om een routine in gang te brengen. Kies een vaste dag voor het stofzuigen, een vaste dag voor de was en maak het een prioriteit om iedere avond op te ruimen. Door een vaste routine te creëren, is jouw huis altijd netjes en schoon!

Voor het slapengaan

Wil jij ook iedere ochtend wakker worden in een schoon en fris huis? Bedank je oude jij van gisteren daar dan voor. Door iedere avond een kwartiertje de tijd te nemen om schoon te maken, is jouw woning iedere ochtend schoon en fris. Zorg dat de afwas gedaan is, de tafels een doekje hebben gehad en doe wc-verfrisser in het toilet voordat je gaat slapen. Zo begin je iedere dag fijn in een schoon huis.

tafel poetsen

Vaste taken

Vele handen, maken licht werk. Heb jij een druk huishouden? Laat iedereen dan meehelpen om het huis schoon te houden. Door simpele taken aan jouw kinderen over te laten, heb jij meer rust en tijd voor andere klussen. Laat de een het vuilnis dagelijks naar buiten brengen en de ander de tafel opruimen. Zo heb jij tijd om nog even de keuken schoon te maken en word je niet overspoeld met huishoudelijke klussen.

Wat hulp

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken? Kies dan voor een schoonmaakbedrijf particulieren. Huur iemand wekelijks of tweewekelijks in om de boel op orde te stellen. Zo kom je altijd thuis in een fris huis en hoef jij niet dagelijks te poetsen. Bekijk bijvoorbeeld het aanbod van schoonmaakbedrijf Zeist om te zien hoe een schoonmaakbedrijf voor particulieren jou kan helpen.

Comments are disabled.