relaxen in tuin

Het duurt nog even voordat het voorjaar begint. Toch kunnen we niet wachten tot we weer maximaal kunnen genieten van het buitenleven in de tuin. Hou jij er ook van om in het voorjaar en de zomer in eigen tuin te relaxen? Wij geven in dit blog 5 simpele tips om te genieten en te ontspannen in je eigen tuin.

Tip 1. Hottub, jacuzzi of zwembad

Een hottub, jacuzzi of zwembad in de tuin zorgt altijd voor de nodige ontspanning. Een zwembad is heerlijk als verkoeling tijdens warme zomerdagen. Terwijl je van een hottub of jacuzzi het hele jaar door kunt genieten. Je kunt natuurlijk een jacuzzi kopen of zelf een hottub maken. Een eigen spa in de tuin is dé ultieme manier om te relaxen in eigen tuin.

Tip 2. Hangmat of hangstoel

Om te relaxen in de tuin is het heerlijk om rustig te schommelen in een hangmat of hangstoel. Lekker van het zonnetje genieten, even een dutje doen of een tijdschrift lezen. Op Proefabonnementkrant.com vind je de leukste tijdschriften en kranten met korting. Heerlijk om in een hangmat of hangstoel te lezen. Overigens zien beide er ook nog eens erg gezellig uit.

Tip 3. Schaduw

Stijgen de temperaturen boven de 28 graden? Dan is het fijn als er een plekje in de schaduw is om in je tuin te relaxen. Kies daarom voor een schaduwdoek of parasol om voldoende schaduw te creëren.

Tip 4. Loungeset

Ben jij tijdens de zomermaanden regelmatig in je tuin te vinden? Dan mag een loungeset absoluut niet ontbreken om te kunnen relaxen. Een loungeset is heerlijk om samen met visite of met je gezin gezellig in je tuin te zitten.

Tip 5. BBQ

Eten zorgt vaak voor gezelligheid. Zo is barbecueën dan ook iets gezelligs wat wij als Nederlanders regelmatig doen in de zomer. Een barbecue mag zeker niet ontbreken om in de tuin te relaxen.

Comments are disabled.