betonnen element

Een betonnen U element is toepasbaar voor veel verschillende dingen in uw tuin. Zijn ze ooit ontworpen om hoogteverschillen in de tuin eenvoudig te overbruggen, tegenwoordig worden ze voor veel meer zaken gebruikt. Door hun praktische vormgeving is een betonnen U profielen uitermate geschikt om als zitmeubilair buiten te gebruiken. Door het U element om te draaien ontstaat een handig krukje. Zo zit u nooit meer verlegen om tuinmeubilair wanneer u veel bezoek verwacht. Een fleurig kussentje erop ziet er niet alleen leuk uit maar verhoogt ook het zitgenot. Daarnaast kan het U element dienst doen als bijzettafel. Een dienblad met allerlei lekkers erop en een klein veldboeketje maakt het geheel af.

U element weersbestendig

Wanneer u besluit om een betonnen U element als tuinmeubilair te gaan gebruiken heeft dit vele voordelen. Omdat het beton weersbestendig is kunt u het hele jaar door het U element buiten laten staan. Beton heeft een zeer lange levensduur en behoudt zijn mooie, robuuste uitstraling. Daarnaast is het U profiel heel stevig en toch makkelijk te verplaatsen wanneer u in een ander gedeelte van de tuin een zithoekje wilt creëren. En nog een voordeel: een U element is zeer scherp geprijsd dus u heeft altijd goedkope tuinmeubelen. Een ander idee is om meerdere, omgedraaide U elementen op een bepaalde afstand van elkaar te plaatsen en er een lange, stevige plank overheen te leggen. Een prachtige en bruikbare tuinbank vormt het eindresultaat. Of u stapelt U elementen op en naast elkaar met de opening naar voren toe. Op deze manier kunt u hout voor de openhaard of de vuurkorf droog en makkelijk opstapelen.

Eindeloos veel mogelijkheden met een U element

Gebruik uw eigen fantasie of doe elders ideeën op wat u met een U element allemaal kunt doen. Een plantenbak, stapstenen in de vijver of als traptreden: het kan allemaal. Voor een fraai geheel is het mooi om een U element op diverse manieren in uw tuin terug te laten komen. Het is verkrijgbaar in diverse afmetingen en de kleuren grijs en antraciet. Houdt een U element zo natuurlijk mogelijk of werk het af met leuke details zoals mozaïeksteentjes. Een element is te gebruiken in iedere tuin, of deze nu groot of juist heel klein is.

Comments are disabled.