tuinfeest

Wordt er mooi weer voorspeld en wil hier optimaal gebruik van maken? Organiseer dan eens een knallend feest in je eigen tuin! Een verkleedfeest in foute party kleding? Of een verjaardagsfeest met prachtige ballonnen? Het is allemaal mogelijk in het comfort van jouw eigen tuin. In dit artikel vind je een aantal tips waarmee je een fantastisch tuinfeest kan organiseren.

Stel een thema voor vast voor de gelegenheid

Voor een tuinfeest kan je uit diverse thema’s kiezen, die passen bij de gelegenheid van jouw tuinfeest. Door één thema vast te stellen en al je gasten hiervan op de hoogte te brengen, voorkom je dat mensen buiten het thema om gaan. Daarnaast maak je het jezelf een stuk makkelijker om verdere keuzes voor het tuinfeest te maken, omdat je een duidelijke richtlijn voor jezelf hebt vastgesteld. Aan de hand van het door jou gekozen thema kun je bijpassende muziek, decoratie en kleding kiezen voor jouw tuinfeest.

Voorkom hongerige maagjes met heerlijke hapjes en drankjes

Een tuinfeest is natuurlijk niet compleet zonder de juiste hapjes en drankjes. Op hete dagen kan je jouw gasten laten genieten van frisse cocktails en eenvoudige zoute snacks. Geef jouw gasten de mogelijkheid geven om zelf hun drankjes in te schenken en hapjes te pakken. Daarnaast is het belangrijk om drankjes koel te houden in een emmer met ijs en hapjes af te dekken tegen insecten in de tuin. Zet alles voor de catering klaar voordat alle gasten komen, zodat je je hier tijdens het tuinfeest geen zorgen over hoeft te maken.

Inspiratie nodig? Kijk deze ideeën voor een tuinfeest op Pinterest!

Stel een schitterende outfit samen

Ook als organisator heb je een knallende outfit nodig voor het tuinfeest. Uiteraard moet jouw gekozen outfit passen bij het thema van jouw tuinfeest. Om ervan gegarandeerd te zijn dat je jouw outfit op tijd klaar hebt liggen, is het aan te raden om je feestkleding minimaal een week voor het feest te bestellen. Of nou op zoek bent naar gekleurde pruiken, glimmende accessoires of foute party kleding, online vind je een divers aanbod aan feestkleding om jouw gasten in een schitterende outfit te ontvangen.

Comments are disabled.