Movie night

Het is weer zover! Jij hebt je vrienden uitgenodigd voor een filmavond. Niets is leuker is dan samen met je vrienden een spannende of grappige film te kijken. Om de avond zo perfect mogelijk te maken, is een goede voorbereiding essentieel. Volg ons stappenplan, zodat je zeker weet dat jouw filmavond perfect zal zijn!

  1. De uitnodiging

Met wie ga jij een film kijken? De ervaring van je filmavond begint zodra de uitnodiging op de mat ligt. Alhoewel deze afspraken tegenwoordig veelal over Whatsapp worden gemaakt, is het veel leuker om deze uitnodiging alsnog op papier te zetten. De film blijft natuurlijk nog een mysterie: jij deelt een tijd en een plek mee en de rest wijst zich vanzelf.

  1. Kies de film

Het belangrijkste onderdeel van je filmavond is natuurlijk de film! Je wil dat jouw filmselectie smaakmakend is: geen cliché, maar ook geen film waar niemand iets van begrijpt. Online zijn er veel goede films te vinden. Door hier de recensies van te elzen weet jij zeker dat je de perfecte film kiest. Ga jij romantisch of voor horror?

  1. Zet de sfeer

Een film kun je in principe overal kijken, maar de perfecte ruimte hiervoor is wel binnen. Jij legt kussens op de grond en zorgt voor een groot scherm waar de film op gekeken kan worden. Een onderschat gedeelte van deze sfeer is het licht: LED verlichting kopen betekent kiezen voor een sfeervol licht, waar jijzelf de controle over hebt. Zo zet je de spotlight op je vrienden wanneer ze binnen komen, maar zorg je voor een donkere ruimte zodra de film speelt.

  1. Snacks

Een film is heel leuk, maar niet op een lege maag. Tijdens het kijken van een film wil je wel genieten van snacks die echt passen bij een film. Bekende bioscoopsnacks als popcorn en nacho’s zijn dus voor de hand liggend, net als dat de juiste frisdranken ook niet kunnen ontbreken. Wil jij toch wat gezondere snacks, dan is een lekkere snackplank met blokjes kaas, komkommer en een dipsausje ook nooit verkeerd!

  1. Genieten maar!

Film uitgekozen? Iedereen aanwezig? Dan is er niks wat je nog tegenhoudt om de film te stoppen. Dim de lichten en geniet van elkaar en van de film. Veel plezier!

Comments are disabled.