kunstgras

Heeft u geen zin om elke keer weer uw gras te maaien dan is het kunstgras van kunstgrasdirect voor uw een perfect alternatief.
Wij hebben veel verschillende soorten kunstgrassen met verschillende poolhoogtes en voor de scherpste prijzen voor de consument maar ook als bedrijf.
Wij verkopen kunstgras van verschillende merken zoals Edel Grass en Europe Grass en Hamat.
Onze kunstgrassen beginnen al bij € 12,95 per m2 en dit varieert tot en met € 31,95 per m2.

De voordelen van kunstgras zijn enorm hierbij enkele voorbeelden:

U hoeft nooit meer gras te maaien en randjes af te knippen, en tevens nooit meer onkruid te verwijderen. U hoeft het kunstgras niet te sproeien en te bemesten.
Het hele jaar door heeft een mooi groen verzorgd gazon waar u niks aan hoeft te doen qua onderhoud, alleen regelmatig borstelen om het mooi te houden.
Kunstgras is niet alleen handig voor in uw tuin of bij uw bedrijfspand maar ook ideaal voor kinderen om op te spelen, het schuurt niet en het kunstgras voelt zacht aan.
Kunstgras heeft tevens ook een lange levensduur van circa 10 tot 25 jaar waardoor uw jarenlang hier geen omkijken naar heeft.

Kunstgras Wolvega (002)

Naast alle voordelen hebben we ook natuurlijk ook nadelen:

De aanschaf van kunstgras is duurder dan gewoon normaal gras. Het vergt echter wel minder tot geen onderhoud en dus ook minder onderhoudskosten aan uw tuin, dus op de lange termijn ben je minder geld kwijt.
Benieuwd geworden naar ons complete assortiment kunstgras of wilt u graag een staal aanvragen dit is mogelijk in onze online webshop. Deze staal ontvangt uw dan binnen enkele dagen thuis.

Alle aanbiedingen vind je tevens ook in onze webshop.

Comments are disabled.