hangmat in tuin

Als je al even op zoek bent naar de juiste hangmat dan heb je waarschijnlijk al ervaren dat er zoveel verschillende varianten zijn dat het er niet gemakkelijker op wordt. En dat terwijl je juist snel wilt kunnen ontspannen in je favoriete hangmat. Geef je hieronder een hoop informatie die je kunt toepassen om de gewenste hangmat in huis te halen. Als je als nog vragen hebt dan kan je doorklikken naar onze website om meer informatie te ontdekken of in gesprek te komen met specialisten op het gebied van de hangmat.

Een hangmat kan ook buiten de tuin

De meeste mensen willen een hangmat kopen om deze in de tuin aan te brengen, er zijn echter nog veel meer mogelijkheden die je op het eerste oog misschien nog niet bedacht had. Een hangmat biedt natuurlijk ook een uitstekende mogelijkheid om op reis mee te gaan. Hierbij heb je op iedere plek, waar je ook bent, een bed tot je beschikking. Naast de tuin kan je in hangmat ook op een balkon plaatsen, als deze groot genoeg is natuurlijk. Daarnaast kun je een hangmat ophangen maar ook tussen een hangmatstandaard hangen, zo kun je variëren in waar je de hangmat neerzet.

Diverse hangmat types

Wist je dat er ook verschillende typen hangmatten zijn? Je hebt natuurlijk éénpersoons, tweepersoons en driepersoons hangmatten, maar er zijn nog veel meer verschillende soorten. De meeste hangmatten worden in Brazilië en Mexico gemaakt en dat heeft ervoor gezorgd dat de Mexicaanse en Braziliaanse hangmatten de bekendste varianten zijn. De Mexicaanse hangmat wordt geweven met de hand en de Braziliaanse hangmat bestaat vaak uit een doek die met knopen aan elkaar wordt bevestigd.

hangmat chillenEen grote of een kleine hangmat? 

Als laatste stap wil je natuurlijk zeker weten of het formaat van de hangmat groot genoeg is voor je. Dit doe je door je eigen lengte op te meten en minimaal een halve meter over te houden zodat je altijd zeker weet dat de hangmat groot genoeg is. Meer informatie of een hangmat bestellen? Ga naar Tropilex.com.

Comments are disabled.