Dineren onder de overkapping

Gezellig met zijn tweeën of met de hele familie dineren in de tuin. Het kan het gehele jaar door onder een gezellig ingerichte overkapping. Veelal wordt er gekozen om een loungeset onder de overkapping te zetten om lekker te relaxen in de schaduw tijdens de warme zomerdagen. Maar een diningset is ook een goede optie om onder de overkapping te zetten. In dit blog lees je alles om jouw overkapping compleet te maken.

Comfortabel aan tafel

Om optimaal te kunnen genieten van een etentje is comfortabel zitten erg belangrijk. Ga voor een tuintafel die past bij de afmetingen van jouw overkapping. Als je de grootte van de tuintafel weet kan je gaan kijken naar stoelen. Een dining tuinstoel heeft de juiste hoogte om aan een tuintafel te zetten. Ga voor extra comfort door dikke kussens te gebruiken. Een tuinstoel met een verstelbare rugleuning kan je naar eigen wens verstellen. Zet tijdens het eten de rugleuning rechtop en bij de borrel in de late uurtjes zet je hem wat schuiner. Onverwachts extra bezoek? Dan is het handig als je een paar stapelbare tuinstoelen in de schuur hebt staan. Zo kan je altijd meer zitplekken creëren en kom je nooit voor verrassingen te staan. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Aankleding

Sfeer creëren is erg belangrijk wanneer het gaat om dineren onder een overkapping. Maak gebruik van mooie aankleding op tafel met borden, glazen en servies. Begint het al snel wat kouder te worden in de avond? Hang dan een heater op om lekker warm aan tafel te zitten of leg een mooi plaid over de dining tuinstoel. Je eigen smaak kan je helemaal terug laten komen met sierkussens naar keuze. Breng extra sfeer door een draadloze speaker, zo kan je je favoriete liedje op de achtergrond afspelen.

Staat jouw overkapping leeg en is hij nodig toe aan invulling met een tuintafel, dining tuinstoelen of sierkussens? Ga dan naar jouw tuinmeubelwinkel en stel jouw sfeer samen. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te gaan in de showrooms.

Comments are disabled.